Polecam witaminowy zastrzyk.
1/2 główki kapusty pekińskiej
1 duży ogórek zielony
1/2 papryki czerwonej
1 puszka kukurydzy konserwowej
2 łyżki posiekanego koperku
2 łyżki posiekanego szczypiorku
1 duży ogórek zielony
1/2 papryki czerwonej
1 puszka kukurydzy konserwowej
2 łyżki posiekanego koperku
2 łyżki posiekanego szczypiorku
3 łyżki majonezu
sok z cytryny
sól, pieprz
sok z cytryny
sól, pieprz
Kapustę drobno pokroić, ogórek pokroić w cieniutkie plasterki, paprykę w cieniutkie paseczki. Dodać do warzyw kukurydzę i majonez. Doprawiamy solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Wymieszać. Na wierzch posypujemy zieleniną. Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz